autorijschool van engelenburg

Barneveld

Vrijblijvende

Intakeles

Ga naar

Contact

Goedkope rijschool Barneveld

Met onze goedkope rijschool in regio Barneveld zorgen wij dat een rijbewijs voor iedereen binnen handbereik ligt. Autorijschool v. Engelenburg biedt scherpe lespakketten op maat aan, die je kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften. Heb je al rijervaring of begin je geheel blanco aan je rijbewijs? Wij stellen voor iedereen de juiste rijopleiding samen. Onze rij-instructeurs rijden door heel regio Barneveld en omstreken. Ook rijd je bij ons altijd met een vaste rij-instructeur. Zoek je een goedkope rijschool in omgeving Barneveld? Kom dan snel eens een vrijblijvende intakeles nemen!

Rijlessen vanaf 16,5 jaar Barneveld

Starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar? In Barneveld en omstreken biedt Autorijschool v. Engelenburg het 2toDrive concept aan voor iedereen vanaf 16,5 jaar. Waarom is de beginleeftijd eigenlijk verlaagd? Onderzoek wees uit dat jongeren en beginnende bestuurders vaker betrokken raken bij verkeersongevallen. Omdat je jonger begint met rijlessen mag je eerder de weg op, maar tot je achttiende alleen onder begeleiding. Daardoor neem je op achttienjarige leeftijd als een reeds ervaren bestuurder deel aan het verkeer. Je begeleider mag je zelf uitkiezen, mits deze aan de gestelde eisen voldoet. Ben jij 16,5 jaar en wil je starten met rijlessen? Kom dan naar onze rijschool in regio Barneveld!

Faalangst rijschool Barneveld

Heb jij last van faalangst? Geen paniek! In regio Barneveld hielp Autorijschool v. Engelenburg al veel cursisten met faalangst aan hun rijbewijs. Heb je faalangst, dan weet je dat je het kan, maar krijg je op het belangrijkste moment een black-out. De zenuwen werken zo verlammend dat je niet meer goed kunt presteren. Onze rij-instructeurs weten hoe ze mensen met faalangst op de juiste manier moeten begeleiden. Ze kijken naar de bron van faalangst en proberen jou zoveel mogelijk zelfvertrouwen te geven tijdens de rijlessen. Ga je uiteindelijk op voor je rijexamen? Dan zijn je zenuwen flink verminderd. Lijd je aan faalangst? Dan kies je voor Autorijschool v. Engelenburg in regio Barneveld!

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE RIJOPLEIDING?

Neem dan gerust contact op met Autorijschool v. Engelenburg. Onze rij-instructeurs rijden door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

autorijschool v. Engelenburg

Autorijschool v. Engelenburg

KvK: 69358958
www.autorijschool-vengelenburg.nl

Adres

Geraniumlaan 29
6713 GB Ede

Contact

Telefoonnummer: 06-41502628
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.