autorijschool van engelenburg

Rijschool in Ede

Vrijblijvende

Intakeles

Ga naar

Contact

Goedkope rijschool Ede

Zoek jij een goedkope rijschool in Ede? Autorijschool v. Engelenburg is dé rijschool voor regio Ede en omstreken waar je goedkoop je rijbewijs haalt. Een rijbewijs is voor veel mensen niet goedkoop. Ben je geheel onervaren? Dan ben je over het algemeen meer kwijt. Wij vinden dat een rijbewijs voor iedereen binnen handbereik moet liggen. Daarom bieden wij zeer scherpe lespakketten aan, die je naar wens kunt samenstellen. Puur maatwerk dus. Ook heb je altijd een vaste rij-instructeur. Een paar keer per week lessen of een spoedcursus? De keuze ligt bij jou. Woon je in regio Ede en zoek je een goedkope rijschool? Je bent altijd welkom voor een intakeles!

Rijlessen vanaf 16,5 jaar Ede

Starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar? Autorijschool v. Engelenburg in Ede biedt het 2toDrive aan in heel regio Ede voor iedereen vanaf 16,5 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat jongeren en beginnende bestuurders vaker betrokken raken bij ongelukken vergeleken met ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat cursisten gedurende langere tijd meer rijervaring opdoen onder begeleiding. Je mag dan afrijden met 17 jaar en tot je achttiende de weg op onder begeleiding van een coach die je zelf mag uitkiezen. Ga je vervolgens met 18 jaar zelfstandig de weg op, dan ben je reeds een volwaardig verkeersdeelnemer!

Faalangst rijschool Ede

Heb jij last van faalangst? Geen paniek! Je bent zeker niet de enige. Autorijschool v. Engelenburg in Ede hielp al veel cursisten met faalangst aan hun rijbewijs in regio Ede. Mensen met faalangst weten wel dat ze het kunnen, maar krijgen op het belangrijkste moment een black-out. De zenuwen werken zo verlammend dat ze niet meer goed kunnen presteren. Onze rijinstructeurs weten hoe ze mensen met faalangst op de juiste manier moeten begeleiden. Ze kijken naar de bron van faalangst en proberen jou zoveel mogelijk zelfvertrouwen te geven tijdens de rijlessen. Ga je uiteindelijk op voor je rijexamen? Dan zijn je zenuwen flink verminderd.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE RIJOPLEIDING?

Neem dan gerust contact op met Autorijschool v. Engelenburg. Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

autorijschool v. Engelenburg

Autorijschool v. Engelenburg

KvK: 69358958
www.autorijschool-vengelenburg.nl

Adres

Geraniumlaan 29
6713 GB Ede

Contact

Telefoonnummer: 06-41502628
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.