autorijschool van engelenburg

Rhenen

Vrijblijvende

Intakeles

Ga naar

Contact

Rijschool met hoog slagingspercentage Rhenen

Zoek je een rijschool in regio Rhenen met een hoog slagingspercentage? De rijinstructeurs van Autorijschool v. Engelenburg rijden door heel regio Rhenen. Bij deze rijschool kun je je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs en aanhanger rijbewijs halen, altijd met een vaste rijinstructeur, op de manier die bij jou past. Onze rijschool heeft in regio Rhenen de laatste jaren veel tevreden cursisten aan hun rijbewijs geholpen. Onze professionaliteit, flexibiliteit en enthousiasme zorgen ervoor dat jong en oud hier prettig lessen. Kortom, woon je in regio Rhenen en zoek je een rijschool met een hoog slagingspercentage? Kom dan naar Autorijschool v. Engelenburg!

Rijlessen vanaf 16,5 jaar Rhenen

Starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar? Autorijschool v. Engelenburg biedt het 2toDrive aan in heel regio Rhenen voor iedereen vanaf 16,5 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat jongeren en beginnende bestuurders vaker betrokken raken bij ongelukken vergeleken met ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat cursisten gedurende langere tijd meer rijervaring opdoen onder begeleiding. Je mag dan afrijden met 17 jaar en tot je achttiende de weg op onder begeleiding van een coach die je zelf mag uitkiezen. Ga je vervolgens met 18 jaar zelfstandig de weg op, dan ben je reeds een volwaardig verkeersdeelnemer!

Faalangst rijschool Rhenen

Heb jij last van faalangst? Geen paniek! Je bent zeker niet de enige. Autorijschool v. Engelenburg hielp al veel cursisten met faalangst aan hun rijbewijs in regio Rhenen. Mensen met faalangst weten wel dat ze het kunnen, maar krijgen op het belangrijkste moment een black-out. De zenuwen werken zo verlammend dat ze niet meer goed kunnen presteren. Onze rijinstructeurs weten hoe ze mensen met faalangst op de juiste manier moeten begeleiden. Ze kijken naar de bron van faalangst en proberen jou zoveel mogelijk zelfvertrouwen te geven tijdens de rijlessen. Ga je uiteindelijk op voor je rijexamen? Dan zijn je zenuwen flink verminderd.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE RIJOPLEIDING?

Neem dan gerust contact op met Autorijschool v. Engelenburg. Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

autorijschool v. Engelenburg

Autorijschool v. Engelenburg

KvK: 69358958
www.autorijschool-vengelenburg.nl

Adres

Geraniumlaan 29
6713 GB Ede

Contact

Telefoonnummer: 06-41502628
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.