Autorijschool v. Engelenburg

Extra begeleiding

Les in een BMW

Vrijblijvende

Intakeles

Ga naar

Contact

Geen wachtlijst

Ook les in een automaat

Begin meteen!

Rijles met speciale begeleiding

Heb je rijles met speciale begeleiding nodig? Autorijschool v. Engelenburg in Ede heeft speciaal opgeleide rijinstructeurs, die weten hoe ze jou moeten begeleiden. Zo bieden wij de faalangst rijopleiding aan. Lijd jij aan faalangst? Dan kun je het wel, maar nemen je gedachten het over op het moment dat je moet presteren. Grote kans dat je last krijgt van een black-out: je weet opeens helemaal niets meer tijdens je rij-examen en je zenuwen nemen het over. Komt je dit bekend voor? Dan heb je waarschijnlijk last van faalangst. Met de juiste begeleiding is het ook voor jou mogelijk om je rijbewijs te halen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles bij Autorijschool v. Engelenburg in Ede!

Rijles met speciale begeleiding

Heb je rijles met speciale begeleiding nodig? Autorijschool v. Engelenburg In Ede heeft speciaal opgeleide rijinstructeurs, die weten hoe ze jou moeten begeleiden. Zo bieden wij de faalangst rijopleiding aan. Lijd jij aan faalangst? Dan kun je het wel, maar nemen je gedachten het over op het moment dat je moet presteren. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten. Of je kan niet eens meer normaal nadenken, zodat je de opdrachten van je examinator niet goed kan uitvoeren. Komt je dit bekent voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Gespecialiseerde faalangst rijinstructeurs

Autorijschool v. Engelenburg in Ede werkt met rijinstructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Wij kijken naar de bron van de faalangst en werken al tijdens de rijlessen aan jouw zelfvertrouwen. Op die manier bouw je tijdens de rijopleiding zoveel zelfvertrouwen op, dat je zenuwen tijdens het rijexamen sterk zijn verminderd. Wij leren je dat fouten maken helemaal niet erg is, sterker: het is niet meer dan normaal. Iedereen maakt fouten, dat is simpelweg onderdeel van het leerproces. Tijdens de faalangst rijopleiding zal je rijinstructeur je hier ook steeds weer op wijzen.

Gespecialiseerde instructeurs faalangst

Wij werken met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Zij kijken naar de bron van die angst en zullen samen met jouw proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk zijn verminderd. Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet. Tijdens je opleiding zal je instructeur je hier ook steeds weer op wijzen.

Wil je meer informatie over de rijopleidingen voor faalangst?

Neem dan contact met Autorijschool v. Engelenburg. Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

Rijschool v. Engelenburg

KvK: 69358958
www.autorijschool-vengelenburg.nl

Adres

Geraniumlaan 29
6713 GB Ede

Contact

Telefoonnummer: 06-41502628
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.