autorijschool van engelenburg

Veenendaal

Vrijblijvende

Intakeles

Ga naar

Contact

Goedkope rijschool Veenendaal

Goedkoop je rijbewijs halen? Dat kan bij Autorijschool v. Engelenburg in regio Veenendaal! Al jaren staan wij bekend als professionele rijschool waar je goedkoop je rijbewijs haalt. Middels een intakeles schatten wij jouw instapniveau in, zodat je precies weet waar je aan toe bent: het aantal benodigde lessen, de duur van de rijopleiding en de kosten. Met onze aantrekkelijke lespakketten, die ook op maat zijn samen te stellen zit er voor ieder wat wils bij. Losse lessen afnemen mag uiteraard ook. Bij ons krijg je altijd een vast rijinstructeur, dat is wel zo prettig lessen! Woon je in regio Veenendaal en zoek je een goedkope rijschool? Kom dan naar Rijschool Autorijschool v. Engelenburg!

Rijlessen vanaf 16,5 jaar Veenendaal

Starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar? Autorijschool v. Engelenburg biedt het 2toDrive aan in heel regio Veenendaal voor iedereen vanaf 16,5 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat jongeren en beginnende bestuurders vaker betrokken raken bij ongelukken vergeleken met ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat cursisten gedurende langere tijd meer rijervaring opdoen onder begeleiding. Je mag dan afrijden met 17 jaar en tot je achttiende de weg op onder begeleiding van een coach die je zelf mag uitkiezen. Ga je vervolgens met 18 jaar zelfstandig de weg op, dan ben je reeds een volwaardig verkeersdeelnemer!

Faalangst rijschool Veenendaal

Heb jij last van faalangst? Geen paniek! Je bent zeker niet de enige. Autorijschool v. Engelenburg hielp al veel cursisten met faalangst aan hun rijbewijs in regio Veenendaal. Mensen met faalangst weten wel dat ze het kunnen, maar krijgen op het belangrijkste moment een black-out. De zenuwen werken zo verlammend dat ze niet meer goed kunnen presteren. Onze rijinstructeurs weten hoe ze mensen met faalangst op de juiste manier moeten begeleiden. Ze kijken naar de bron van faalangst en proberen jou zoveel mogelijk zelfvertrouwen te geven tijdens de rijlessen. Ga je uiteindelijk op voor je rijexamen? Dan zijn je zenuwen flink verminderd.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE RIJOPLEIDING?

Neem dan gerust contact op met Autorijschool v. Engelenburg. Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

autorijschool v. Engelenburg

Autorijschool v. Engelenburg

KvK: 69358958
www.autorijschool-vengelenburg.nl

Adres

Geraniumlaan 29
6713 GB Ede

Contact

Telefoonnummer: 06-41502628
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.