Autorijschool v. Engelenburg

Beginners

Les in een BMW

Vrijblijvende

Intakeles

Ga naar

Contact

Geen wachtlijst

Ook les in een automaat

Begin meteen!

Rijlessen voor beginners Ede

Rijlessen voor beginners bij Autorijschool v. Engelenburg in Ede zijn voor mensen die nog geen of nauwelijks rijervaring hebben. Bij deze rijopleiding leer je stap voor stap autorijden op een veilige manier. Tijdens een proefles schat de rijinstructeur jouw niveau in en maakt een schatting van het benodigde aantal lessen. Hierop kun je een lespakket op maat afnemen. Start je met de rijlessen, dan leert de rijinstructeur je verkeersinzicht krijgen dat je steeds verder uitbouwt. Naast voertuigbeheersing leer je ook diverse verkeerssituaties kennen en bespreken we het gedrag van je medeweggebruikers.

Rijlessen voor beginners Ede

Rijlessen voor beginners bij Autorijschool v. Engelenburg in Ede zijn voor mensen die nog geen of nauwelijks rijervaring hebben. Bij deze rijopleiding leer je stap voor stap autorijden op een veilige manier. Tijdens een proefles schat de rijinstructeur jouw niveau in en maakt een schatting van het benodigde aantal lessen. Hierop kun je een lespakket op maat afnemen. Start je met de rijlessen, dan leert de rijinstructeur je verkeersinzicht krijgen die je steeds verder uitbouwt. Naast voertuigbeheersing leer je ook diverse verkeerssituaties kennen en bespreken we het gedrag van je medeweggebruikers.

Altijd een vaste rijinstructeur

Bij ons krijg je altijd een vaste rijinstructeur. Wij hanteren immers een persoonlijke werkwijze en een vaste rijinstructeur werkt altijd beter. Een vaste rijinstructeur kent jouw rijstijl en weet te allen tijde op welk niveau je zit. Hij kent jouw zwakke en sterke kanten, stelt leerdoelen vast en richt de lessen efficiënt voor jou in. Zo krijg je de kans om met zo min mogelijk rijlessen je rijbewijs te halen en veilig deel te nemen aan het verkeer. Met een vaste rijinstructeur worden deze doelen makkelijker bereikt. Autorijschool v. Engelenburg rijdt door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

Altijd een vaste rijinstructeur

Bij ons krijg je altijd een vaste rijinstructeur. Wij hanteren immers een persoonlijke werkwijze en een vaste rijinstructeur werkt beter. Jouw rijinstructeur kent jouw rijstijl en weet te allen tijde op welk niveau je zit. Hij kent jouw zwakke en sterke kanten, stelt leerdoelen vast en richt de lessen efficiënt voor jou in. Zo krijgt iedereen de kans om met zo min mogelijk rijlessen zijn of haar rijbewijs te halen en veilig deel te nemen aan het verkeer. Met een vaste rijinstructeur worden deze doelen makkelijker bereikt. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles. Autorijschool v. Engelenburg rijdt door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE RIJOPLEIDING VOOR BEGINNERS?

Neem dan gerust contact op met Autorijschool v. Engelenburg. Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Barneveld. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intakeles!

Rijschool v. Engelenburg

KvK: 69358958
www.autorijschool-vengelenburg.nl

Adres

Geraniumlaan 29
6713 GB Ede

Contact

Telefoonnummer: 06-41502628
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.